keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Summer

Mulla on nyt 13 päivää lähtöön ja vielä on paljon ohjelmaa tiedossa. Koulu on ohi ja nyt vaa lomaillaan lähtöön asti. Viime viikon torstaina oli viimeinen koulupäivä ja sunnuntaina oli graduation. Me pidettiin ne valmistujaisjuhlat jo silloin pari viikkoa sitten. Itse graduation oli tosi kiva!

Mun paras ystävä Suomesta(vaihtarina Minnesotassa) tuli tänne viikko sitten ja lähti tänään aamulla. Oli ihanaa viettää aikaa yhessä, käytiin mm. Six Flags-huvipuistossa ja Chicagossa. Täällä on ollut ihan super lämmin koko ajan, joten on ollut kiva viettää aikaa ulkona. 

Lähtö lähestyy ja vielä on hyvät fiilikset. En jotenkin halua ajatella vielä yhtään sitä "surullista" puolta lähdöstä, sitä kaikkea mitä joudun jättämään tänne. Ensi viikko menee aikalailla kavereita nähdessä (eli goodbyes), viimeisten ostoksien tekemistä, pakkailua, viimeisiä jenkkielämän fiilistelyjä.. 

Mut nyt mun on pakko alkaa pakkaamaan, kun aamulla olisi lähtö New Yorkiin. Ihana viikonloppu tiedossa!! Pahoittelen näitä lyhyitä, melkein tekstittömiä postauksia... 



AFS Night!

I tried school food for the first time in the last week of school.

Madison










Chicago
Shopping, shopping...
My best friend and I <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti